La demagògia del PUSA

Un cop més el Partit de les urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) des de el bloc lespungolesopina.com/ ens ofereix una altre dosi de demagògia i manipulació. La raó: una declaració treta de context feta en un Ple de l'ajuntament, sobre què s'hauria de fer amb les instal·lacions esportives municipals de la urbanització de Les Pungoles. Com poden tenir tanta barra dient que nosaltres no som de fiar, quan ells manipulen? 

La política municipal que fem des d'ERC, és per a tothom. Les nostres propostes estan dirigides a tots els veïns i veïnes del municipi, sense cap distinció de on vius, siguis del nucli, d'una urbanització o viquis a pagès. 

Realment és preocupant que persones com ells estiguin de regidors i que el seu únic discurs sigui cap un sector de la població del municipi, que a més a més intentin obrir una escletxa de rancor  entre veïns. No és just! 
Podeu jutjar vosaltres mateixos... 






Com es pot observar, les pistes de tennis no estan en el seu millor moment, de fet hi ha dues pistes que s'utilitzen i prou.



Tot i així les instal·lacions mostren un manteniment força precari.
Continuem amb la pista polivalent i la vista general de les instal·lacions.







El lamentable estat que es mostra, va provocar que pronunciés la següent frase: "que el millor que es podia fer amb les instal·lacions esportives de Les Pungoles era passar un buldòzer per damunt" el que continuava fou:" i preguntar als veïns quin tipus d'instal·lacions necessiten i que l'ajuntament les pugui mantenir" aquesta segona frase, ningú la va voler escoltar i se'm va tallar el dret a la paraula, cosa que ho vaig trobar gravíssim i va generar una opinió errònia.

El magnífic espai de que disposa l'ajuntament està desolat i mig abandonat, es necessiten fortes inversions per recuperar aquest espai públic municipal i de segur que ara no és el millor moment.
Hem de tenir en compte que al voltant de la piscina també és necessària una actuació de manteniment, les portes d'accés i la tanca mostren serioses deficiències. Igualment les infrautilitzades pistes de petanca i la pista de patinatge.






Un altre tema preocupant és el punt d'emergència de residus urbans, en que es pot constatar que es recicla poc. Aquest punt d'emergència s'ha convertit en un punt de brutícia que fa palès l'incivisme d'alguns.







Totes aquestes fotografies, han estat preses el 21 de maig de 2015.