Diumenge 24 de maig, examen final

Presentació candidatura



Encarem la recta final de campanya, en que tot sembla decidit i la feina gairebé feta. La cursa de penjada de cartells sembla que ja s'atura, alguns més satisfets que altres. Nosaltres no gaire amb la designació dels espais, que s'ha fet sense cap tipus de consens i estem marginats.... però es clar, els llocs que no estaven ocupats no designats hem aprofitat per mostrar qui és el candidat.


Presentació candidat




A la cruïlla de Sant Pere varem aprofitar i col·locar un de cèntric.




Durant aquest dies de campanya hem compartit espais amb els companys i amics de Sant Pere, com ara el Mercat dels diumenges a Sant Antoni.



Divendres 15 de maig varem fer la presentació del programa al Patronat acompanyats de la senadora per ERC Ester Capella, en que es va explicar lo important d'aquests comicis que serà el paper dels ajuntaments republicans en la construcció del nou país. 





http://t.co/5aRerAhbef

Per últim diumenge varem tenir sessió de ràdio de totes les forces que ens presentem i, en que més que un debat va ser una presentació dels nostres programes. A nosaltres ens va tocar fer-ho amb 8 minuts, no gaire temps... però era el que ens tocava segons la representació que tenim dins el consistori. Val a dir, que en general va ser força positiu, potser va faltar una mica de debat entre nosaltres, però segurament s'hagués allargat massa.
Els punts de les propostes d'altres partits tots son molt similars, ara bé, el que em va xocar fou la proposta feta des de CanVi, en que volen limitar la superfície dels establiments comercials. Aleshores jo els hi vaig contestar que ells (SI) havien aprovat el POUM en el any 2011, el qual dona plena llibertat a establir locals comercials de gran format. Raül Valentín va manifestar que ells no ho havien aprovat. Els documents adjunts proven la meva afirmació i, pel que sembla potser no es va saber prou bé el que s'aprovava, ja que l'actual text, permet construir dins la trama urbana, qualsevol tipus de superfície comercial, es a dir que si un Mercadona, Consum o un Bonpreu, etc.. es volen instal·lar en el nostre municipi, mentre ho facin dins la trama urbana no hi ha cap restricció.







Les propostes que fem des d'ERC, són perfectament assumibles i realitzables. Propostes entenedores i que volen ajudar a la gent perquè ara toca. Volem ajudar al comerç i, com no, als nostres fills i filles que són l'actiu més important.
Des de l'ajuntament volem impulsar una nova manera de governar, governar amb la gent i d'una vegada per totes que les decisions importants que ens afectin, el poble tingui veu per decidir. D'una vegada per totes, les relacions amb els pobles veïns siguin per construir i col·laborar el màxim possible, per aconseguir millores per els nostres conciutadans. 
Si ens feu costat i ens doneu la vostra confiança, nosaltres no us decebrem, perquè volem construir un nou poble i un nou país, ens ho mereixem.
El 24 de maig tenim un deure i aquest és votar país. Votar Esquerra Republicana de Catalunya.





Comentaris